Få svar på dine spørsmål om Nøkkelen til det gode salg

Her har vi samlet en rekke spørsmål og svar om utviklingspakken. Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt.


Hva er Nøkkelen til det gode salg

Nøkkelen til det gode salg er en kombinasjon av forskjellige typer læring, som på hver sin unike måte utvikler deg som selger. Du får:

  • En bok med alt om salg, hvor du kan slå opp direkte, få svar, finne løsninger og senere bruke det du fant når du øver deg på nettet
  • To kursdager
  • En cd hvor du kan lytte deg til inspirasjon i bilen mellom møtene. Her får du gode råd, slik at du oppnår enda bedre salgsresultater. Hør et eksempel her.
  • For å gjøre utvikling til en fortløpende prosess, inneholder pakken naturligvis også e-læring. Prøv det her. Med e-læring får du adgang til en verden full av trening, øvelser og læring i alle disipliner innenfor salg. Det gir deg mulighet for å trene 365 dager i året, på tidspunkter som passer inn i planleggingen din.

Hvorfor en utviklingspakke?

LADEGAARD A/S har laget utviklingspakken fordi:

1. Utvikling av din virksomhet og dine selgere skal ikke være en enkeltstående begivenhet, men tvert imot en kontinuerlig utvikling med en rekke nyttige verktøy til bruk i hverdagen.

2. Skal man nå nye mål, må man bruke nye metoder. Derfor har vi med denne pakken laget en kombinasjon av oppslagsverk, kurs, e-læring, coaching og lyd.

3. Vi vil gi små og mellomstore norske bedrifter sjansen til å utnytte mulighetene i Blended Learning til en konkurransedyktig pris.

Hva får jeg ut av utviklingspakken?

Med utviklingspakken får du et verktøy som sikrer deg kontinuerlig utvikling av den enkelte selger. Den hjelper deg hele tiden med å utvikle deg som selger og til å følge din utvikling. Du kan gå rett inn i oppslagsverket eller på e-læringsplattformen og finne kunnskap om de disiplinene innenfor salg som du behøver å finpusse. Du tar fortløpende tester i salgsdisipliner på e-læringsplattformen og følger din egen statistikk, slik at du vet hvor det er grunnlag for forbedring. Som leder har du i tillegg mulighet for å følge utviklingsresultatene til medarbeiderne dine gjennom din Learning Manager.

Her kan du lese mer om hvilke fordeler du får med utviklingspakken:

Hvordan bestiller jeg?

Du kan bestille direkte her.

Hva kreves for å kunne bruke Nøkkelen til det gode salg?

De tekniske kravene for å bruke pakken er enkle - se dem her.

 

 

God fornøyelse med utviklingen din!


Print
Virumvej 64 | DK-2830 Virum | Tlf. 35 38 01 01 | info@ladegaard.as | Vilkår for bruk av detgodesalg.no